Ny uddannelsesstruktur for førstehjælpskurser

18.01.2016

Dansk Førstehjælpsråd har opdateret strukturen af førstehjælpsuddannelserne. Instruktøruddannelserne indenfor friluftsliv kræver generelt et gyldigt 12-timers førstehjælpskursus, fremover kaldet...


 

Klatrefolk søges til FDF Landslejr 2016

10.01.2016

På FDF Landslejr 2016 vil vi gerne give så mange landslejrdeltagere som muligt en fantastisk oplevelse i Slettens trætoppe. Vi skal bruge en masse klatrere, som har lyst til at videreformidle glæden ved at klatre, de fysiske udfordringer og kilden i maven.


Vi udbyder klatreaktiviteter både om formiddagen, når der er fri leg, og om eftermiddagen som en del af aktiviteterne. Du kan melde dig som medarbejder på hele lejren, men du kan også nøjes med en enkelt formiddag eller eftermiddag, hvis du har lyst til det. Du kan altså sagtens både deltage på landslejren sammen med din egen kreds, og hjælpe med klatring. Der vil være mulighed for mad, hvis du ikke kan nå tilbage til spisetid i din egen kreds. Desuden har vi brug for folk til at hjælpe med opsætning og nedpilning før og efter landslejren.

Hvis du har lyst til at hjælpe, så kontakt Sanne Skov (51 62 88 68 | sanne@fdf.dk) eller Ulrik Stephansen (51 34 39 01 | ulrik_ls@fdf.dk), og skriv lidt om hvor meget klatreerfaring, du har, samt om du helst vil hjælpe med træklatring eller vægklatring.